Om mig

Lite om mig själv

Jag har arbetat inom ambulanssjukvården i många år och som barnmorska både på förlossning, ungdomsmottagning och mödravård.

Sedan 2011 har jag mitt eget företag där jag erbjuder mina tjänster som barnmorska. Jag har även jobbat lika många år som skolsköterska- inhyrd av både kommun och privata skolor.

Min mottagning finns i ett rum i vår sida/garagebyggnad, med fantastisk utsikt över Hästhagssjön. Vatten ger lugn och ro i själen.

Min avkoppling är att vara nära vatten. Västervik har en fantastisk skärgård och närheten till vatten är en av de främsta orsakerna till att jag bor här och då bor jag ute på Horns udde som har vatten på båda sidor! Jag växte upp i en stor familj med tre syskon och nästan varje helg från juni och hela sommaren tillbringade vi i vår stora trämotorseglare i skärgården.

Jag bor med min man sedan snart 30 år tillbaka och vi har tre vuxna barn. Vi har katt som är en birma/ragdoll blandning.- jag vill bli katt i nästa liv! Sola, sova och få maten serverad, kan det bli bättre? Vi har också vår snälla stora goldendoodle som tar med oss ut i naturen på promenader.

Jag har MC-kort sedan i somras (2022) en ny passion som är helt otrolig! Vilken känsla att kunna dra iväg på min hoj!

I många år har jag tränat mycket framför allt styrketräning och det har jag börjat med igen efter ett par år utan träning pga sjukdom.
Då vet du lite om mig och vad jag är för en person!