Övriga tjänster

Hjärt- och lungräddning är något som kan rädda liv och kan behövas när Du minsta anar det. Därför är det otroligt viktigt att veta vad du ska göra i en sådan situation. För med bara grunderna av HLR kommer chansen att personen överlever vara mycket större. Därför erbjuder jag kurser i både HLR och prehospital förlossning för både företag och privatpersoner.

Första hjälpen/HLR vuxen/barn

150 min - maila för pris

För privata grupper upp till ca 10 pers. Första hjälpen samt luftvägsstopp. Hjärt-Lung Räddning barn/vuxen. Maila för offert Riktvärde är 650kr/pers mot företag ex moms Privatpersoner maila för pris

Preventivmedels-rådgivning

30 min - 350 SEK (inkl. moms)

För recept samt rådgivning. Jag sätter spiral och tar ut spiral. Sätter in p-stav och tar ut p-stav. Telefonrådgivning/recept skriv i kommentar om ni önskar telefonsamtal-pris för det 350 kr.

Konsultarvode timpenning inkl moms

60 min - från 1200 SEK (inkl. moms)

Önskar ni hyra in en barnmorska för jobb? Mödravård, ungdomsmottagning, förlossning? Önskar ni hyra en ambulanssjuksköterska för jobb på ambulansen, akuten, AVA, ITVA, vårdcentral, på evenemang? Ni bokar- jag står för allt annat som försäkring, pension, semesterersättning, sociala avgifter och arbetsgivaravgifter mm

Inkontinens, vaginalsmärta

Inkontiensbehandling / vaginal smärtbehandling

60 min - 850 SEK (inkl. moms)

Denna bokas första tillfället då vi behöver prata om dina besvär. Har du besvär av vaginalsmärtor vid ex samlag? Besväras du av urin och/eller avföringsinkontinens? Då finns jag här med behandling och kunskap för att hjälpa dig.

Inkontinens / vaginalsmärta

30 min

Denna tjänst bokas vid uppföljande besök efter att vi träffats och börjat din behandling.